Українські бійці знищили опорний пункт та склади росіян на Вовчанському напрямку – відео

Читать на русском
Бійці прикордонної бригади Гарт знищили вогневий опорний пункт противника, місця укриття, живу силу та склади з боєкомплектами окупантів.
Фото: ДПСУ

Бійці прикордонної бригади «Гарт» продовжують завдавати влучних ударів по позиціях ворога. Нещодавно військовим вдалося знищити опорний пункт та низку складів ворога на Вовчанському напрямку.

Про це повідомляє ДПСУ.

«На Вовчанському напрямку ворог активно окопується в лісосмугах. Але його активність не залишається непоміченою з боку прикордонників бригади «Гарт», які у складі Сил оборони України боронять державу на Харківщині. Чималу порцію ударів по позиціях російсько-окупаційних військ завдали військовослужбовці артилерійського підрозділу бригади», – йдеться у повідомленні.

Бійцям «Гарту» у взаємодії з аеророзвідниками вдалося знищили вогневий опорний пункт противника, місця укриття, живу силу та склади з боєкомплектами окупантів.

Додають також відео успішної роботи по противнику.

Нагадаємо, нещодавно українські прикордонники, які боронять південний напрямок країни, отримали міжнародну технічну допомогу від EUBAM на суму понад 5,5 млн гривень.

Також раніше повідомлялось, що прикордонники бригади «Гарт» у складі Сил оборони України знищили з автомата ворожий дрон на Вовчанському напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: