Росіяни вивели кораблі з портів у тимчасово окупованому Криму – АТЕШ

Читать на русском
Агенти партизанського руху АТЕШ встановили, що бухти росіян у Криму майже порожні, а більшість кораблів покинули порти.
Фото: ВМФ РФ

Український партизанський рух «АТЕШ» продовжує розкривати системи захисту росіян у тимчасово окупованому Криму. Стало відомо, що ворог вивів майже усі кораблі з кримських портів.

Про це йдеться у Telegram-каналі АТЕШ.

Як часто Україна завдає ударів по російських військових об'єктах в окупованому КримуЗ якою регулярністю відбуваються атаки на військові об'єкти росіян в окупованому Криму – на інфографіці.

Зазначають, що агенти АТЕШ провели розвідку узбережжя та бухт Севастополя. У ході спостереження було встановлено, що бухти майже порожні, більшість кораблів покинули кримські порти і лише зрідка з'являються у місцевих водах.

«Незважаючи на це, берегову охорону посилено військовими катерами, які ведуть цілодобове патрулювання, активно відстежуючи можливу появу безекіпажних катерів у прибережних водах. Замість систем ППО на кораблях активно розвертаються мобільні РЛС для захисту по всьому півострову, які також розкриваються нашими агентами», – йдеться у повідомленні.

Партизанський рух продовжує відстежувати ситуацію в Криму.

Нагадаємо, українським партизанам вдалося провести розвідку, під час якої встановили місце розташування російських систем ППО на півночі Криму та передати координати ЗСУ.

Також повідомлялось, що партизани помітили деградацію конструкційних елементів Кримського мосту, а це свідчить, що переправа потребує негайного ремонту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: