Удар по будинку у Харкові: кількість поранених перевищила 40 людей

Читать на русском
Станом на 18:30 відомо вже про понад 40 людей, які отримали поранення внаслідок російської агресії.
t.me/synegubov

Внаслідок авіаудару по житловому будинку в Харкові сьогодні, 15 вересня, відомо про понад 40 постраждалих.

Про це повідомляють голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов та мер міста Ігор Терехов.

Кервіник міста пояснив, що цього разу удар прийшовся на Немишлянський район Харкова. Найбільших руйнувань, включаючи пошкодження перекриттів, зазнали два під'їзди будинку на який росіяни скинули КАБ.

«Вогонь охопив чотири верхні поверхи. Також постраждали щонайменше 12 сусідніх будинків. Наші фахівці вже почали забивати вікна в частині з них. Паралельно проводимо обстеження конструкцій і поквартирний обхід», - повідомив мер.

Водночас він повідомив, що станом на 18:30 відомо вже про понад 40 людей, які отримали поранення внаслідок російської агресії.

«За оновленими даними постраждалих - 41. Серед них четверо дітей, найменшій дитині - один рік», - пояснив він.

Згодом Синєгубов повідомляв, що службовці Державної служби надзвичайних ситуацій врятували чоловіка із собакою з 12-го поверху.

«Під завалами ще перебувають люди, повністю зруйновані три квартири», - додав голова області.

Як відомо, у неділю, 15 вересня, російські війська поцілили по багатоповерхівці у Харкові. Пожежа охопила чотири поверхи. Президент Володимир Зеленський відреагував на атаку росіян.

Нагадаємо, сьогодні російські окупаційні війська завдали повторних ударів КАБами по Харкову, атакувавши багатоповерхівку.

Також повідомляли, що в суботу, 14 вересня, армія рф вдарила з РСЗВ по селу Піски-Радківські на Харківщині. Внаслідок атаки загинула жінка, ще двоє людей поранено.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: