У росії ліквідували пропагандиста «Краба»: подробиці від ГУР

Читать на русском
У Бєлгороді зламали череп російському пропагандисту Олександру Коробову на прізвисько Краб.
скріншот з відео

У Бєлгороді вбили путінського пропагандиста Олександра Коробова. На нього напали та проломили череп.

Про це повідомили у пресслужбі ГУР.

В окупованому Луганську підірвали авто з місцевим «депутатом»У центрі Луганська підірвали автомобіль депутата народної ради ЛНР Олега Попова. Точної інформації про його стан немає.

За даними розвідки, 15 вересня у місті Бєлгород зламали череп російському пропагандисту Олександру Коробову на прізвисько «Краб» - від завданих травм співучасник воєнних злочинів Кремля помер.

У ГУР розповіли, що пропагандист працював на каналі Росія-1, очолював його бєлгородський пункт.

«Палко вихваляв воєнних злочинців з російської армії в ефірі програм скабєєвої. Також створював продукти для ресурсу міноборонирф — телеканалу «звєзда», та неодноразово отримував за це нагороди від кремлівського диктатора», – йдеться в повідомленні.

Коробов був родом із міста Комсомольськ-на-Амурі Хабаровського краю росії. Фактично жив у Бєлгороді. Періодично навідувався до Москви за інструкціями.

«У гонитві за визнанням та рублями від кремлівських господарів постійно виконував брудну роботу геть далеко від рідних місць — наприклад,  на окупованих територіях України, зокрема в Донецькій та Луганській областях. Пропагандист не лише готував брехливі матеріали про війну, а й  особисто брав участь у скоєнні тяжких воєнних злочинів проти України», – повідомили у ГУР.

Нагадаємо, раніше в окупованому Луганську підірвали авто з місцевим «депутатом». Минулого місяця росіяни спростували смерть пропагандиста Піддубного.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: