Росіяни вночі атакували енергооб'єкт на Сумщині

Читать на русском
Під час нічної атаки російської армії під удар потрапив енергооб'єкт у Сумській області. На ранок наслідки усунули.
ілюстративне фотофото Укренерго

У ніч проти 19 вересня російські війська атакували енергооб'єкт у Сумській області. Суми та частина області тимчасово були без світла.

Про це повідомили у пресслужбі Укренерго.

Україну за два роки атакували близько 7,9 тисяч «шахедів» – деталіРосія за два роки запустила 7 тисяч 900 дронів, українські сили ППО збили близько 6 тисяч 600. Деталі – на інфографіці.

«Вночі ворог атакував енергооб'єкт у Сумській області. Внаслідок цього знеструмлювалося м. Суми та частина Сумської області. На ранок усі споживачі заживлені», – йдеться у повідомленні.

В Укренерго додали, що в цілому споживання електрики знизилося. Сьогодні його рівень станом на 9:30 був на 4,3% нижчим, ніж у цей же час в середу, 18 вересня.

Проте все одно зберігається необхідність економного споживання електроенергії у вечірній час. Українців просять не включати одночасно кілька потужних електроприладів у період з 16:00 до 22:00.

Сьогодні протягом доби Україна імпортуватиме енергію з Польщі, Румунії, Словаччини, Угорщини, Молдови.

Нагадаємо, росіяни сьогодні вночі знову атакували Україну. Ворог запустив три ракети С-300/С-400, одну ракету Х-59/69 та понад 40 дронів. ППО вдалося збити всі ударні дрони та ракету Х-59/69.

Увечері 18 вересня російська армія також вдарила по Сумах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: