У Повітряних силах розповіли, скільки ракет і «шахедів» збили за ніч

Читать на русском

Силам ППО ціїє ночі вдалося збити 5 ракет та 11 ударних безпілотників, які запустили росіяни.
t.me/kpszsu

У ніч на суботу росіяни запустили по Україні 25 засобів повітряного нападу. ППО збила п'ять ракет і 11 дронів. П'ять шахедів загубилися від роботи РЕБ.

Про це повідомляється в зведенні Повітряних сил ЗСУ в Telegram.

Україну за два роки атакували близько 7,9 тисяч «шахедів» – деталіРосія за два роки запустила 7 тисяч 900 дронів, українські сили ППО збили близько 6 тисяч 600. Деталі – на інфографіці.

Так, окупанти вдарили по Дніпропетровщині чотирма балістичними ракетами Іскандер-М/KN-23 з окупованого Криму та Ростовської області рф та п'ятьма керованими авіаційними ракетами Х-59/69 з повітряного простору ТОТ Запорізької області.

Також ворог випустив 16 ударних дронів з Приморсько-Ахтарська та Курська рф.

Протиповітряна оборона працювала у Дніпропетровській, Кіровоградській, Сумській, Полтавській, Одеській та Миколаївській областях.

Сили ППО збили 5 керованих авіаційних ракет Х-59/69 та 11 ударних БПЛА. Ще п'ять безпілотників внаслідок протидії РЕБ локально втрачено.

Була задіяна авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ.

Нагадаємо, увечері 20 вересня росіяни завдали удару по Харкову, було пошкоджено готель та лікарню. Постраждали 15 людей. А вночі ворог ударив по Кривому Рогу, троє людей загинули і ще троє поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: