У Ростовській області атакували хімкомбінат, де виробляють паливо для ракет – росЗМІ

Читать на русском
У місті Кам’янськ-Шахтинський Ростовської області рф атакували хімічний комбінат Кам’янський.
Фото Astra

У місті Кам’янськ-Шахтинський Ростовської області рф атакували хімічний комбінат «Кам’янський».

Про це пише Astra з посиланням на джерело.

Чотири найбільш масштабні атаки дронів на росію: наслідкиНа інфографіці – чотири найбільш масштабні атаки безпілотників на росію і що відомо про їх наслідки.

У дописі відзначають, що атака відбулася ще в ніч на 23 вересня. В екстрених службах регіону повідомляли, що під час роботи ППО було збито дві невстановлені ракети, ймовірно, «Нептун».

Внаслідок падіння однієї зі збитих цілей на території підприємства було пошкоджено трубу газопостачання, також поруч спалахнула трава. Проте серед людей ніхто не постраждав.

Відомо, що цей завод є одним з найбільших хімічних підприємств півдня росії. ЦРУ ще у 2011 році вказувало, що комбінат у Кам'янську-Шахтинському в російських документах зазначений як місце виробництва композитного палива для ракетних двигунів.

Нагадаємо, у Таганрозі 24 вересня сталася пожежа на складі лісоматеріалів. Росіяни стверджують, що причиною стали уламки українського безпілотника.

Також повідомляли, що у Ростовській області в ніч проти 22 вересня лунали вибухи через атаку безпілотників. У Міллерівському районі спалахнула пожежа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: