Обстріл Запоріжжя: кількість поранених зросла, серед них є дитина

Читать на русском
Кількість поранених внаслідок російського удару збільшилась до п'яти людей, серед них – 13-річна дитина.
facebook.com/vkgunpzp

У ніч на вівторок, 24 вересня, внаслідок повторного удару по Запоріжжю відомо вже про п’ятьох поранених, серед яких є дитина.

Про це повідомила секретар Запорізької міськради Регіна Харченко у Telegram.

Як зазначається, наразі кількість поранених внаслідок російського удару збільшилась до п'яти людей, серед них – 13-річна дитина.

«Серед них: 13-річна дівчинка та ще четверо мешканців міста. Нажаль один чоловік загинув. Частину з постраждалих доправлено в лікарні міста в різному ступені тяжкості», - написала Харченко.

При цьому, згідно з даними поліції, внаслідок російського обстрілу у приватному секторі Запоріжжя виникли займання житлових будинків та господарчих споруд.

Як відомо, пізно ввечері, 23 вересня, російські окупанти повторно атакували Запоріжжя керованими авіабомбами. Попередньо, одна людина загинула та двоє поранені.

Нагадаємо, вчора ввечері російська армія знову завдала удару по Запоріжжю. Ворог влучив по об'єкту критичної інфраструктури.

Також внаслідок нічного удару по Запоріжжю постраждала 21 людина – 13 жінок та 8 чоловіків. У лікарні залишаються дві жінки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: