У Повітряних силах назвали кількість збитих уночі ракет та дронів

Читать на русском
ППО вночі працювала в десяти областях, збито 28 шахедів і чотири керовані авіаційні ракети Х-59/69.
Фото: Генштаб

Росія вночі 25 вересня атакувала Харківську область зенітною керованою ракетою С-300 та трьома ракетами невстановленого типу, Одеську область – чотирма керованими авіаційними ракетами Х-59/69. Також уночі було запущено «шахеди».

Про результати роботи ППО розповіли у Повітряних силах.

Повітряні сили не виявили факту порушення повітряного простору з боку БілорусіФакту порушення повітряного простору з боку Білорусі сьогодні, 24 вересня, не було. Ймовірно, була застосована радіолокаційна перешкода.

Сьогоднішню атаку відбивали авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ.

Протиповітряна оборона працювала у Дніпропетровській, Харківській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Сумській, Полтавській, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях.

«В результаті протиповітряного бою збито 28 ударних БпЛА і чотири керовані авіаційні ракети Х-59/69. Ще чотири ворожі безпілотники локаційно втрачені в кількох регіонах України», – повідомили військові.

Нагадаємо, увечері 24 вересня російські війська знову атакували Запоріжжя керованими авіабомбами. В результаті постраждали семеро людей.

Вдень окупанти застосували проти Харкова авіабомби ФАБ-500. У Київському та Салтівському районах були влучання у багатоповерхові будинки. Відомо про трьох загиблих, понад 30 людей поранено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: