У Херсоні та передмісті зросла кількість постраждалих внаслідок обстрілу – ОВА

Читать на русском
У результаті російського удару по Дніпровському району Херсона поранені два чоловіки, також постраждав ще один мешканець передмістя Херсона.
Ілюстративне фотоУкрінформ

У результаті російського удару по Дніпровському району Херсона постраждали двое цивільних. При цьому, до чотирьох зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу з дрона передмістя Херсона.

Про це повідомила пресслужба Херсонської ОВА.

«Близько 15:40 окупаційні війська атакували Дніпровський район Херсона. Внаслідок ворожого обстрілу двоє чоловіків, 32 та 56 років, дістали вибухові травми і множинні уламкові поранення кінцівок», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі їх ушпиталили. В постраждалих вибухові травми та уламкові поранення.

Водночас, у результаті обстрілу з дрона постраждав ще один мешканець передмістя Херсона.

«До лікарні звернувся ще один житель Антонівки, який постраждав через удар російського БПЛА», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у 22-річного хлопця діагностували вибухову травму та уламкове поранення грудної клітки. Постраждалому надали меддопомогу і відпустили на амбулаторне лікування.

Раніше військові країни-агресора атакували з дрона селище Антонівка, де травми дістав 57-річний чоловік, він у лікарні.

Нагадаємо, сьогодні, 25 вересня, внаслідок ворожого обстрілу селища Зимівник в передмісті Херсона загинула 80-річна жінка, а її 48-річна донька була важко поранена.

Також російські війська обстріляли Костянтинівку Донецької області, влучивши у пожежну частину. Внаслідок цього важко поранений рятувальник.

Окрім цього, кількість загиблих внаслідок авіаудару росіян по Харкову зросла до чотирьох осіб. У Київському районі під завалами житлового будинку знайшли тіло жінки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: