У ЗСУ розповіли, чому КАБи почали долітати до центра Запоріжжя

Читать на русском
Росіяни провели певні зміни у конструкції авіаційних бомб та платформ, які вони запускають. Ці бомби починають долітати до середмістя Запоріжжя.
wikipedia.org

Російські загарбники провели певні модифікації керованих авіаційних бомб. Відепер КАБи окупантів можуть долітати до середмістя Запоріжжя.

Про це речник Сил оборони півдня Владислав Волошин повідомляє в ефірі каналу «Новини.LIVE».

В ОВА назвали час підльоту КАБу до ЗапоріжжяЧас підльоту російських авіабомб до Запоріжжя становить одна хвилина і навіть менше. Збити їх неможливо.

«Дійсно, росіяни провели певні зміни у конструкції авіаційних бомб, платформ, які вони запускають, і сьогодні вони отримали змогу бити цими керованими авіаційними бомбами не лише по населених пунктах які поряд з лінією фронту. А вже ці бомби починають долітати до середмістя Запоріжжя», - розповів Волошин.

Згідно з його словами, від модернізованих бомб страждають також такі міста як Краматорськ і Харків. Він також зауважив, що наразі росія має достатню кількість таких авіабомб.

Як відомо, росіяни вже чотири вечори поспіль обстрілюють КАБами Запоріжжя.

Нагадаємо, внаслідок авіаційного удару російських військ по Запоріжжю кількість постраждалих досягла десяти.

А у Харкові сьогодні знову пролунали вибухи, ворог атакував місто авіабомбами. У Київському районі снаряди влучили по приватному сектору, пошкоджено житловий будинок.

Також вчора російські окупацйні війська вдарили по центру міста Краматорськ Донецької області, двоє людей загинули, а 15 цивільних поранені.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: