Окупанти вночі завдали авіаудару по Харкову – Терехов (доповнено)

Читать на русском
За попередньою інформацією, вночі було завдано удару керованою авіаційною бомбою (КАБ) по Київському району міста.
Ілюстративнефото: ДСНС

У ніч на 2 жовтня росіяни атакували Київський район Харкова. За попередніми даними, вони вдарили по місту керованою авіабомбою.

Про це міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив у Telegram.

«У Харкові пролунав вибух. За попередньою інформацією, завдано удару керованою авіаційною бомбою по Київському району міста», - написав він.

Згідно з повідомленнями Повітрняих сил ЗСУ, близько 4:00 було зафіксовано пуски КАБів у напрямку міста. А перед цим військові попередили, що до Харкова з півночі.наближається ворожий БпЛА.

Згодом Терехов уточнив, що внаслідок влучання КАБу по Київському району міста пошкоджено гаражний кооператив, автомобілі та приватні житлові будинки. Наразі жертв внаслідок російської атаки немає.

Як відомо, за даними мера Терехова, російські окупанти лише за вересень обстріляли Харків 53 рази. Постраждали майже 200 мирних мешканців.

«Ми підвели таку сумну статистику за минулий місяць: 53 рази Харків перебував під обстрілом. Це найбільша кількість обстрілів з початку 2023 року. Постраждали 188 осіб, у тому числі 19 дітей», - розповів міський голова.

Він додав, що атаки впливають на роботу комунальників, які мають переглядати плани підготовки до опалювального сезону. За його словами, їх відволікають від усунення наслідків.

Нагадаємо, ввечері 27 вересня російська армія вкотре завдала авіаударів по Харкову та Купʼянщині. Внаслідок атак постраждали дві людини.

Також внаслідок вчорашнього російського авіаудару по Запоріжжю постраждали понад 20 осіб, серед них 12-річна дитина. Одна людина загинула на місці влучання.

Окрім цього, вранці 29 вересня російські окупанти вдарили по багатоквартирному будинку у Запоріжжі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: