У Воронезькій області рф після атаки дронів спалахнула пожежа на нафтобазі

Читать на русском
У ніч на 4 жовтня у Воронезькій області рф дрони атакували нафтобазу. На місці прильоту спалахнула пожежа.
Фото ілюстративне: росЗМI

У ніч на 4 жовтня безпілотники атакували нафтобазу ТОВ «Аннанафтопродукт» у селищі міського типу Анна у Воронезькій області рф. Там спалахнула пожежа.

Про це повідомляють росЗМI.

Чотири найбільш масштабні атаки дронів на росію: наслідкиНа інфографіці – чотири найбільш масштабні атаки безпілотників на росію і що відомо про їх наслідки.

За даними місцевих жителів, на території нафтобази ТОВ «Аннанефтепродукт» у Воронезькій області рф пролунав гучний вибух, після чого виникла пожежа. Нафтобазу нібито атакували українські безпілотники.

Губернатор Воронезької області Олександр Гусєв заявив, що засоби РЕБ та ППО «збили українські безпілотники», і один із них впав на територію нафтобази. За його словами, відбулося займання порожньої цистерни.

На місці пожежі працюють екстрені служби. Попередньо – без постраждалих.

Нагадаємо, у ніч на 29 вересня у Єйську, що в Кранодарському краї рф, біля військового містечка пролунали вибухи. По області вдарили безпілотники.

Тієї ж ночі у Волгоградській області, ймовірно, влучили у склад з іранськими балістичними ракетами. Місцеві повідомляли про вибухи та пожежу у Котлубані.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: