Унікальна мапа Зміїного за донат: ГУР оголосило про новий важливий збір

Читать на русском
Збір для ГУР.  Громадські діячі хочуть зібрати 33 мільйони гривень на закупівлю обладнання та зброї захисникам України.
фото ГУР

Відкрито новий збір на обладнання та зброю для бійців спецпідрозділу «Тимура» ГУР МО України, а також для тактичної групи «Адам» та 93 ОМБР. Мета збору 33 мільйони гривень.

Про це повідомила пресслужба ГУР.

Найбільші збори на ЗСУ за час війни: на що і як швидко збирали коштиЗбір коштів для української армії під час війни. На інфографіці – топ-10 наймасштабніших проектів.

«Громадська організація «Ворони Надії» оголосила великий збір для підтримки спецпідрозділу Тимура ГУР МО України, а також тактичної групи «Адам» та 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр»», – йдеться у повідомленні.

Мета – зібрати 33 мільйони гривень на закупівлю обладнання та зброї захисникам України. Зібрані кошти – по 11 мільйонів гривень – будуть направлені на потреби спецпідрозділу «Тимура», 93 ОМБр «Холодний Яр» та тактичної групи «Адам».

«Кожен, хто долучиться до збору, матиме шанс отримати унікальний артефакт – велику карту острова Зміїний з підписами легендарних командирів: спецпідрозділи Тимура ГУР МОУ; 93 ОМБр Холодний Яр; тактичної групи Адам; а також того ж сміливого прикордонника, який вказав чіткий напрямок російського військового корабля!», – додали в ГУР.

Щасливця серед тих, хто задонатив, оберуть методом випадкового жеребкування. Реквізити – у публікації ГУР.

Нагадаємо, у липні проходив збір на 100 ударних дронів для ГУР. На нашій інфографіці можна згадати інші масштабні збори під час війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: