Російські війська обстріляли Краматорськ, місто частково знеструмлене

Читать на русском
Після вибухів у місті піднімається дим, а в деяких районах Краматорська зникло світло. За попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих.
Радіо Свобода

Сьогодні, 5 жовтня, російські окупаційні війська обстріляли Краматорськ Донецької області, внаслідок чого у місті почалися проблеми зі світлом.

Про це глава Краматорської МВА Олександр Гончаренко повідомляє у Facebook.

«Війська рф завдали ударів по Краматорську. За попередньою інформацією, застосували КАБи», - йдеться у повідомленні місцевих Телеграм-каналів.

Як зазначається, після «прильотів» у місті піднімається дим, а в деяких районах Краматорська зникло світло. Місцеві жителі повідомляли про чотири вибухи.

Згідно зі словами Гончаренка, за попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих.

«Продовжуємо фіксувати наслідки ворожого обстрілу Краматорська», - зазначив він.

Нагадаємо, міста Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка Донецької області через російські обстріли залишилися без водопостачання на невизначений період.

Також у ніч проти суботи, 5 жовтня, російські окупаційні війська обстріляли село Мала Токмачка Запорізької області, внаслідок удару загинули двоє чоловіків.

Окупаційна армія росії у четвер, 3 жовтня, атакувала вантажівку зі скрапленим газом у Чернігівській області. В результаті атаки є загиблі та поранені. Серед загиблих – шестирічна дитина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: