У 123-й бригаді розслідують смерть комбата на фронті, у ЗМІ пишуть про можливе самогубство

Читать на русском
У ЗМІ повідомили про нібито самогубство комбата Ігоря Гриба. У бригаді ініціювали розслідування обставин його смерті.
facebook.com/volodymyr.boiko

У ЗМІ повідомили про нібито самогубство комбата Ігоря Гриба. У бригаді ініціювали розслідування обставин його смерті.

Про це йдеться на сторінці у Facebook 123-ї бригади тероборони ЗСУ.

У мережі повідомили, що, ймовірно, командир батальйону вчинив самогубство на командно-спостережному пункті під час виконання бойового завдання на Вугледарському напрямку.

Суспільне з посиланням на зведення з фронту пише, що саме цю версію розглядають у бригаді. Також журналісти видання поспілкувалися з військовим, який востаннє бачив командира, коли той повідомляв бригаді про заходження двох розрахунків росіян на їхні позиції. Після цього частина військових самовільно залишили службу на наступний ранок. За декілька днів стало відомо про смерть комбата.

У суботу, 5 жовтня, в бригаді заявили, що обставини смерті Ігоря Гриба з’ясують під час службового розслідування.

«Маємо всі зрозуміти, і дати час керівництву бригади та командуванню, розібратися в тих обставинах, що склалися у військовому колективі і вирішити всі проблемні питання для подальшого виконання особовим складом бойових завдань. Будемо надалі інформувати», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 2 жовтня командування ЗСУ підтвердило, що ухвалило рішення вивести українських бійців з Вугледару на Донеччині. До цього повідомлялося, що у межах міста йшли запеклі бої.

Британські розвідники вважають, що після захоплення Вугледару російські війська можуть продовжити наступ на села Богоявленка та Велика Новосілка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: