Iзраїльська армія завдала авіаударів по півдню Бейруту – відео

Читать на русском
Вночі 6 жовтня ізраїльські війська завдали потужних авіаударів по південних районах та передмістю Бейруту.
Фото: Reuters

Вночі 6 жовтня ізраїльські війська здійснили щонайменше п'ять авіаударів по південним районам Бейрута. За даними ЗМI, чотири з цих ударів були «дуже потужними».

Про це пише The Guardian.

Офіційні ліванські ЗМІ повідомили, що п'ять ізраїльських ударів було завдано по півдню Бейруту та його околицях.

«Військові літаки ізраїльського противника завдали чотирьох дуже жорстоких ударів по південним передмістям (Бейрута) і один удар по району Чвейфат», – повідомило Національне агентство новин Лівану.

Кореспонденти AFP у Бейруті повідомили про кілька вибухів. На кадрах видно клуби диму, що піднімаються з цільових районів. Внаслідок одного з ударів утворилась вогняна куля, яка піднімається в повітря.

Національне інформаційне агентство повідомило, що авіасполучення в єдиному аеропорту Лівану в Бейруті «триває, незважаючи на агресію ізраїльського ворога на півдні околиці».

Кількість жертв та наслідки ударів встановлюються. У соцмережах публікують кадри потужних вибухів у Бейруті.

Нагадаємо, Ізраїль вночі 4 жовтня завдав авіаударів по ліванському Бейруту. Ціллю міг бути Хашим Сафі ад-Дін – двоюрідний брат та наступник убитого лідера «Хезболли» Хасана Насралли.

Також повідомлялось, що Армія оборони Iзраїлю ліквідувала 440 членів терористичного угруповання «Хезболла» та знищила понад 2 тисячі ворожих цілей у Лівані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: