Окупанти вдарили авіабомбою поблизу Дергачів, є постраждалі

Читать на русском
Сьогодні, 12 жовтня, окупанти вдарили КАБом у районі Дергачів на Харківщині. Постраждали двоє цивільних.
Ілюстративне фотоНацполіція

Російські окупаційні війська сьогодні, 12 жовтня, завдали ударів по Дергачівському району Харківської області, у резільтаті чого постраждали двоє цивільних.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Зазначається, що близько 15:55 суботи росіяни скинули керовану авіаційну бомбу на село Черкаська Лозова у районі Дергачів на Харківщині, внаслідок чого пошкоджень зазнав приватний будинок, вибухові й осколкові поранення дістав 57-річний чоловік. Пораненого госпіталізували у важкому стані.

Водночас, загарбники вдарили по садовому товариству в Малоданилівській громаді, пошкодивши приватне домоволодіння. Внаслідок обстрілу гостру реакцію на стрес дістала 61-річна жінка. Постраждалій надали медичну допомогу.

Нагадаємо, що сьогодні, 12 жовтня, у Харківській області внаслідок атаки безпілотниками по Купʼянську постраждали двоє мирних мешканців. Влучання було біля цивільного авто.

Також внаслідок російських авіаударів по Запоріжжю у суботу вночі, 12 жовтня, пошкоджено житлові будинки у Шевченківському та Олександрівському районах міста. Постраждали 4 людини.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: