У ЗСУ прокоментували призначення Ляшка комбатом безпілотних систем у 63-й ОМБр

Читать на русском
У ЗСУ заявили, що екснардеп Олег Ляшко добре зарекомендував себе на службі у 63-й ОМБр і тому був призначений командиром батальйону безпілотних систем.
Facebook/Олег Ляшко

Колишній народний депутат Олег Ляшко добре зарекомендував себе на службі у 63-й окремій механізованій бригаді і тому був призначений на посаду командира батальйону безпілотних систем.

Про це йдеться у заяві 11 армійського корпусу ЗСУ, до складу якої входить 63-а ОМБр.

Хто із народних депутатів дев'ятого скликання служив під час повномасштабної війниНа інфографіці – хто із депутатів поточного скликання Ради брав участь в обороні України під час великої війни.

Там зазначили, що рішення про переміщення лейтенанта Ляшка на посаду було ухвалено на підставі клопотання та плану переміщення командира 63-ї ОМБр.

У ЗСУ також перерахували, як за даними 63-го ОМБр, Ляшко зарекомендував себе за два роки служби.

«Щодо безпілотних систем, він одразу почав глибоко вникати в їхню суть та їх роль на полі бою, розуміючи їхню важливість. Під час його перебування на посадах, пов'язаних із безпілотними системами, була організована робота з відбиття значної кількості механізованих штурмів, знищено сотні одиниць техніки та живої сили противника;.У вересні ББС 63-ї ОМБр увійшов до топ-10 підрозділів за ефективністю серед підрозділів та з'єднань Збройних Сил України щодо ураження живої сили, військової техніки та інших засобів противника з використанням безпілотних систем», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, днями стало відомо, що Олег Ляшко став командиром батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади армійського корпусу Сухопутних військ ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: