100-річний експрезидент США Картер достроково проголосував за Гарріс

Читать на русском
Джиммі Картер, 39-й президент США , взяв участь у достроковому голосуванні на президентських виборах та віддав голос за Камалу Гарріс.
Фото The New York Times

Колишній президент США Джиммі Картер, якому цього року виповнилося 100 років, достроково проголосував на президентських виборах, підтримавши кандидатуру вiцепрезидентки Камали Гарріс.

Про це повідомляє The New York Times.

Президентські вибори в США: що Трамп та Гарріс обіцяють американцямДо президентських виборів у США менше двох місяців. На інфографіці – що Дональд Трамп та Камала Гарріс обіцяють американцям.

Родина 39-го президента, який перебуває у хоспісі з лютого 2023 року, зазначила, що Картер був рішуче налаштований віддати свій голос саме за Гарріс та проголосував поштою. Його бюлетень опустили в скриньку для голосування в місті Америкус, штат Джорджія, повідомив онук Джейсон Картер.

Президентські вибори у США пройдуть 5 листопада.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялось, що республіканець Дональд Трамп випереджає Камалу Гарріс у передвиборчих опитуваннях. Трамп наразі лідирує в п’яти з семи ключових штатів, тоді як Гарріс лише у двох.

Як вiдомо, засновник SpaceX та Tesla Ілон Маск за три місяці пожертвував щонайменше 75 млн доларів політичному комітету на підтримку передвиборчої кампанії кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа.

Також повідомлялось, що колишній президент США Барак Обама планує активно підтримувати віцепрезидентку Камалу Гарріс у рамках агітаційної кампанії протягом місяця перед виборами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: