Окупанти обстріляли дронами Херсон і область, є жертва і поранені

Читать на русском
У Херсоні внаслідок атаки російського дрона зазнав травм 60-річний чоловік, а у Білозерці від обстрілу загинув 33-річний чоловік.
Ілюстративне фотоGetty Images

У Херсоні 60-річний чоловік зазнав травм внаслідок атаки російського дрона, а також окупанти обстріляли селище Білозерка, внаслідок атаки загинув 33-річний чоловік.

Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

«До лікарні звернувся 60-річний херсонець, котрий постраждав внаслідок скидання вибухівки з дрона. В момент удару потерпілий перебував біля магазину у Дніпровському районі», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у чоловіка діагностували мінно-вибухову травму та уламкове поранення ноги. Лікарі надають йому необхідну допомогу.

При цьому, окупацінйі війська обстріляли селище Білозерка Херсонської області, внаслідок атаки загинув місцевий мешканець.

«Сьогодні близько першої години дня російські військові обстріляли Білозерку. На жаль, поранення, несумісні з життям, дістав 33-річний чоловік. Він загинув на місці», - зазначив Прокудін.

Нагадаємо, внаслідок нічного авіаудару по Шостці одна людина загинула, ще 8 постраждали. А на Уманьщині після ворожих атак від поранення загинула жінка.

Також сьогодні росія знову атакувала Україну ракетами та дронами. Під час удару по Шостці постраждали рятувальники. Також у Києві жінка отримала поранення від падіння уламків «шахеду».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: