У Шостці зросла кількість постраждалих внаслідок російського удару

Читать на русском
Внаслiдок атаки росiян на Шостку один чоловік загинув, одинадцять людей отримали поранення різного ступеню тяжкості.
Фото: Нацполіція

Кількість поранених внаслідок авіаудару, завданого російськими військами минулої ночі по Шостці Сумської області, зросла до 11.

Про це повідомив Шосткинський міський голова Микола Нога.

«Минулої ночі російський агресор здійснив масовану атаку Шосткинської громади. Атакували КАБи та «Шахеди», з яких три силами ППО були знищені! За попередніми даними, один чоловік загинув, 11 людей дістали поранення різного ступеня тяжкості», — зазначив він у дописі.

Мер уточнив, що в результаті атаки були пошкоджені об'єкти критичної інфраструктури, зокрема дві школи, дитячий садок, поліклініка, медичні заклади та 28 багатоповерхових будинків.

Більшість мешканців громади залишилися без електроенергії та водопостачання. На місцях проводяться аварійно-відновлювальні роботи, завершується розбирання завалів.

Також у місті створено штаб для ліквідації наслідків атаки, куди власники пошкодженого житла можуть звертатися за допомогою. Працюють пункти незламності та задіяно резервні генератори.

Нагадаємо, у ніч на 19 жовтня російські війська завдали комбінованого авіаційного удару безпілотниками та керованими авіабомбами по енергетичній інфраструктурі Шостки на Сумщині. Повiдомлялось про одного загиблого та 8 постраждалих.

А у суботу ввечері, 19 жовтня, російські окупаційні війська завдали удару двома керованими авіабомбами по центру Запоріжжя. Відомо про 8 постраждалих, серед яких є діти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: