Сили оборони уразили в росії аеродром «Липецьк-2»

Читать на русском
Сили оборони України в ніч на 20 жовтня завдали удару по аеродрому та військовому заводу у росії.
Фото з відкритих джерел

Сили оборони України в ніч на 20 жовтня завдали удару по аеродрому та військовому заводу у росії.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Telegram.

«Сьогодні вночі завдано вогневого ураження по інфраструктурі військового аеродрому «Липецьк-2», що в Липецькій області рф», – йдеться й повідомленні.

Ціллю атаки стали склади боєкомплекту, місця зберігання паливно-мастильних матеріалів та авіаційної техніки. У Генштаб наголошують, що на цьому аеродромі базуються літаки Су-34, Су-35 та МіГ-31.

Також, Генштаб підтвердив атаку на «Завод ім. Я.М. Свердлова» в місті Дзержинськ Нижньогородської області рф. На підприємстві виробляються хімічні речовини для артилерійських боєприпасів та фугасних авіабомб. Також на території заводу росіяни зберігали керовані авіаційні бомби.

«В районах обох об’єктів фіксувалися численні вибухи, а також відмічалася активна робота ворожої ППО. Результати ураження уточнюються», – додають у повідомленні.

Атаку здійснили сили Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України та Сил спеціальних операцій Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

Раніше повідомляли, що дрони СБУ, ССО та ГУР в ніч на 20 жовтня уразили найбільший в росії завод з виробництва вибухівки.

Росіяни стверджують, що вночі 20 жовтня вони збили 110 українських безпілотників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: