Кім та Арахамія пояснили, чому взяли на поруки нардепку Кормишкіну

Читать на русском
Глава Миколаївської ОВА Кім та керівник фракції Слуга народу Арахамія прокоментували рішення взяти на поруки нардепку Ірину Кормишкіну.
Фото: nikvesti.com

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім та керівник фракції «Слуга народу» Давид Арахамія прокоментували рішення взяти на поруки нардепку Ірину Кормишкіну.

Пояснення Кіма пролунало в ефірі телемарафону.

За словами чиновника, депутат не переховується і співпрацює зі слідством.

«По-перше, є презумпція невинності. По-друге, я знаю її років 20, коли вона працювала у бізнесі страхування. Вона не ховається від слідства. Слідство розбереться насправді, хто винен, я тут не маю нічого коментувати», – заявив Кім.

Арахамія, у свою чергу, також нагадав, що в країні діє презумпція невинності щодо підозрюваних у кримінальних справах.

«Взяти на поруки це означає, що людина не ховатиметься від слідчих дій і спокійно ходитиме на роботу і голосуватиме за потрібні країні закони. Тут немає нічого страшного», – написав він у Facebook під постом нардепки Мар'яни Безуглої.

Нагадаємо, НАБУ та САП повідомили про підозру нардепці Ірині Кормишкіної у незаконному збагаченні. Вчора її відпустили на поруки Арахамії та Кіма.

За версією слідства, у 2021-2022 роках вона отримала у власність активи, які більш ніж на 20 млн грн перевищують офіційні доходи та заощадження за цей період

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: