Російська армія кидає поранених військових на штурми на Донеччині – ГУР

Читать на русском
Окупаційна армія росії почала кидати на штурми військових із пораненнями, щоб збільшити темпи свого наступу на Донеччині.
Фото: Reuters

Окупаційна армія росії почала кидати на штурми військових із пораненнями, щоб збільшити темпи свого наступу на Донеччині.

Про це повідомляє Головне управління розвідки у Telegram.

Які битви на війні проти України стали найкривавішими для російської арміїНа інфографіці – втрати росіян у найкривавіших битвах повномасштабної війни. На півночі Харківської області окупанти могли втратити 20 тисяч людей.

Там розповіли, що ворог активізував штурмові дії у районі Лимана. Для цього росіяни перекинули туди додаткові штурмові підрозділи 283-го та 488-го мотострілецьких полків.

У розвідці повідомили, що ЗСУ вже завдали цим підрозділам серйозних втрат, внаслідок чого окремі штурмові групи були деморалізовані та втратили боєздатність.

«Для продовження наступальних дій командування окупаційних сил застосовує методи тиску, примусу та залякувань. У м’ясні штурми кидають легкопоранених загарбників», – заявили у ГУР.

Нагадаємо, нещодавно у ЗСУ заявили, що окупанти взяли тактичну паузу на трьох напрямках на Сході.

Також повідомлялося, що окупаційні війська росії просунулися в Торецьку Донецької області та намагаються захопити місто за будь-яку ціну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: