Рабінович передумав блокувати роботу Ради через голову НКРЕКП

Народний депутат Вадим Рабінович провалив обіцянку заблокувати роботу Верховної Ради, якщо на її засідання не прийде глава Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики й комунальних послуг Дмитро Вовк.

Вовка очікували в парламенті на пленарному засіданні 5 квітня, а обіцянку Рабіновича «Слово і Діло» зафіксувало за день до цього.

Зокрема, позафракційний нардеп погрожував, що разом з іншими парламентарями він буде не просто блокувати трибуну Ради, а зупинить її роботу взагалі.

Того ж дня парламент проголосував за запрошення на засідання в середу Вовка, щоб заслухати його пояснення щодо рішення про абонплату за користування газорозподільними мережами. Але той запрошення нардепів проігнорував і 5 квітня у Верховній Раді так і не виступив. Менше з тим, це не вплинуло на дії Рабіновича, і він разом із соратниками так і не заблокував роботу головного законодавчого органу.

Таким чином ще одна обіцянка Рабіновича надходить до розділу невиконаних. Всього їх у депутата 19 (із 48, зареєстрованих «Словом і Ділом»). Дізнатися, як тримають слово його колеги по парламенту, можна за посиланням.

Символічно, що саме Рабінович на початку лютого обіцяв зареєструвати законопроект про запровадження кримінальної відповідальності для депутатів за невиконання обіцянок, причому це зобов'язання він реалізував.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО