Турчинов: санкції США – крок до повної ізоляції Путіна

Запроваджені Вашингтоном санкції – це ще один важливий крок до повної ізоляції Путіна та його тоталітарної країни.

Так прокоментував секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов нові санкції США проти Росії, інформує прес-служба РНБО.

За його словами, санкції проти Росії, що введені в дію законом, підписаним президентом США Дональдом Трампом, – це надзвичайно важливе рішення.

«Знаковим є те, що в законі, ухваленому Конгресом, підтриманому Сенатом та підписаному президентом США Трампом, яким були запроваджені санкції, Росія виписана поряд із Північною Кореєю», – сказав Турчинов.

За його словами, це свідчить про те, що світ починає розуміти, що режими цих країн стають дедалі більше схожими один на одного – непередбачуваними та небезпечними.

Разом із тим, підсумував секретар РНБО, це один із важливих кроків до повної ізоляції Путіна й тієї тоталітарної країни, на яку він перетворив сучасну Росію. «Всі диктатори мають пам'ятати, що кінець у них один – тотальне презирство та ганьба», – сказав він.

Як повідомлялося, 2 серпня президент США Дональд Трамп підписав закон, який запроваджує нові санкції проти Ірану, Північної Кореї та Росії.

Закон, зокрема, передбачає виділення коштів на підтримку енергобезпеки України.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО