Чиновника «Дніпроводоканалу» викрили на крадіжці 7 мільйонів

Правоохоронці Дніпропетровської області викрили співробітника комунального підприємства «Дніпроводоканал» у вчиненні кримінального правопорушення.

Скоєний злочин передбачений ч. 5 ст. 191 КК України (розтрата майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинена в особливо великих розмірах). Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Дніпропетровської області, повідомляє «Слово і Діло».

«Встановлено, що в січні 2014 року зазначений чиновник, зловживаючи службовим становищем, з метою розтрати майна підприємства оформив завідомо неправдиві документи та безпідставно перерахував на банківський рахунок приватного підприємства грошові кошти КП «Дніпроводоканал». Своїми умисними діями зловмисник викликав територіальній громаді міста збитків у розмірі 7,2 мільйона гривень», – інформують у прес-службі.

Зараз чиновнику повідомили про підозру в скоєнні зазначеного кримінального злочину та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 3 мільйонів гривень.

Нагадаємо, троє чиновників були відсторонені від обійманих посад після пожежі в одеському таборі.

Відзначимо, чиновник «Укрзалізниці» погорів на багатотисячному валютному хабарі.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО