Зведення штабу ООС 24 вересня: 35 обстрілів, троє поранених

За минулу добу, 23 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 35 раз обстріляли позиції українських військовослужбовців, 13 раз застосувавши заборонене озброєння.

Як повідомляє прес-центр ООС, обстріли були зафіксовані в районах населених пунктів Кримське, Луганське, Новолуганське, Шуми, Південне, Майорськ, Піски, Авдіївка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське і Широкино, пише «Слово і Діло».

Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, з мінометів калібру 82 мм були обстріляні українські позиції поблизу населених пунктів Луганське, Новолуганське, Шуми, Південно і Майорськ. Біля Луганського і Новолуганського терористи вели вогонь із мінометів 120 мм калібру. Неподалік від Гнутового бойовики застосували озброєння БМП. У штабі також додали, що в результаті обстрілу було поранено троє військових. За даними розвідки, за минулу добу знищено четверо бойовиків і ще четверо поранено.

З початку поточної доби, 24 вересня, терористи тричі обстріляли позиції Об'єднаних сил, в тому числі з важкого озброєння. Зокрема, поблизу населених пунктів Кримське і Широкино бойовики вели вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а в районі Південного застосували міномети 120 мм калібру. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Раніше ВМС розповіли про перехід кораблів в Азовське море.

Також нагадаємо, пункти пропуску на Донбасі за добу перетнули майже 50 тисяч осіб.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО