Окупанти обстріляли Харківщину: є загибла і декілька поранених

На Харківшині внаслідок обстрілів російськими окупантами Богодухівського та Ізюмського районів у неділю, 4 вересня, загинула жінка.

Про це повідомляє Харківська обласна військова адміністрація.

Як зазначається, російський снаряд влучив у будинок 50-річної місцевої мешканки у селі Одноробівка Золочівської громади. Вона загинула.

При цьому, через обстріли селища Андріївка в Ізюмському районі троє людей отримали поранення. Їх госпіталізували до лікарняних закладів Харківської області.

Зазначимо, що протягом минулої доби, 3 вересня, окупанти обстрілювали Харківський, Ізюмський, Богодухівській та Чугуївський райони області. Пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди, сталися пожежі на відкритій території.

«На жаль, в Чугуївському районі загинула 45-річна жінка. Жінка 64 років госпіталізована з пораненнями. В Ізюмському районі поранень зазнав чоловік 43 років», – написав ккрівник ОВА Олег Синєгубов.

Нагадаємо, що російські окупанти в черговий раз вдарили по Харкову вночі 4 вересня. Попередньо, обійшлося без постраждалих і загиблих, але є руйнування в одному з районів міста.

Раніше в ОВА заявили, що обов'язкова евакуація може торкнутися трьох районів Харківщини, але поки потреби немає.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО