Зеленський підтримав українців через масові відключення електроенергії

Попри удари російських варварів по енергосистемі, українці пройдуть цю темряву мужньо та гідно.

Про це сказав президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.

Українській лідер у своїй промові підтримав жителів України у непростий день. Зеленський додав, що головне зберегти світло у своєму серці.

«Непростий день. Б'ють варвари по нашій енергетиці, але я впевнений ми пройдемо цю темряву мужньо та гідно. Головне - зберегти світло у своєму серці, і в кожного, і в кожної воно своє. Для когось це батько на фронті, для когось це товариш, побратим в пам'яті, але залишається назавжди. Для когось це люба, любий поруч. Для когось це перше побачення, і впевнений, що це світло побачене сьогодні. Для когось це якась, як у мене, але своя фотка. Але я впевнений, що для нас усіх Україна головне світло, заради неї переможемо», - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, що сьогодні вранці запровадили відключення електрики у Києві та чотирьох областях. «Укренерго» вводить більш тривалі екстрені відключення світла у Києві та Київській області. Причиною стали нові серйозні ушкодження енергетичної інфраструктури.

Раніше Зеленський повідомляв, що Україна потребує додаткових систем ППО і хотіла б, щоб Італія передала нам комплекси SAMP-T.

Також президент підписав закон про збільшення військових видатків майже на 400 млрд гривень.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО