Вночі росіяни обстріляли околиці Запоріжжя, є загиблі

Вночі мешканці Запоріжжя чули серію вибухів, російські окупаційні війська атакували околиці міста. Зокрема, у двох населених пунктах є загиблі.

Про це голова Запорізької ОВА Юрій Малашко повідомляє у Телеграмі.

«Вночі російські військові атакували околиці обласного центра. На щастя, обійшлося без постраждалих. Влучання відбулося у відкриту територію, і це врятувало від значних руйнувань та людських жертв», - йдеться в повідомленні.

При цьому, в ОВА зазначили, що внаслідок обстрілів загинув 55-річний чоловік з Малої Токмачки та 70-річний житель Гуляйполя.

Зазначається, що за минулу добу ворог здійснив 98 обстрілів 24 населених пунктів Запорізької області: авіацією вдарив по Оріхову та Левадному, двічі атакував Степногірськ з БПЛА, завдав 5 ударів з РСЗВ по Червоному, Гуляйполю, Темирівці, здійснив 88 ударів артилерією по Червонодніпровці, Гуляйполю, Новодарівці, Білогір'ю, П'ятихатках та інших прифронтових селах.

Наразі зафіксовано руйнування або пошкодження 27 цивільних об'єктів - будинків, господарчих споруд та іншого майна жителів.

Нагадаємо, що у ніч проти п'ятниці, 23 червня, росіяни атакували Україну. Була оголошена масштабна повітряна тривога. Ворожі ракети Х-101/Х-555 прямували у південно-східному напрямку.

Раніше ми повідомляли, що внаслідок ракетної атаки росіян на Криворізький район пошкоджено приватні будинки, гаражі, автомобілі, газопровід, водопровід та лінії електропередачі.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО