Севастополь – один з етапів операції: в ОК Південь анонсували нові удари по об'єктах рф у Криму

Удар по кораблях Чорноморського флоту рф у Севастополі є лише одним із елементів великої операції Збройних сил України.

Про це заявила керівниця об'єднаного пресцентру ОК Південь Наталія Гуменюк, її цитує Еспресо.

За її словами, на окупантів чекає «спекотний сезон» у Криму.

«Досить багато хороших новин після цієї ночі, пов'язаних із цілями, ураженими в Севастополі. Наразі йде дорозвідка та збір інформації про вплив атаки. На Кримському півострові досить неспокійно. Ми ж, у свою чергу, незважаючи на те, що погода зараз характеризується холодними ночами, обіцяємо продовження «спекотного сезону», – сказала Гуменюк.

Вона додала, що росіяни після нічної атаки спробують посилити свою систему ППО в Криму, проте ЗСУ готові до такого сценарію.

«Вони повністю усвідомлюють рівень небезпеки, який ми здатні забезпечити і тому намагатимуться відповісти на наші дії. Ми ж готові до всього. Хочу сказати, що останні події є одним із елементів великої та потужної операції», – наголосила Гуменюк.

Нагадаємо, сьогодні вночі у Севастополі під удар потрапив морський завод, а також російські кораблі у Чорному морі. У Головному управлінні розвідки підтвердили, що в результаті було пошкоджено великий десантний корабель та підводний човен ворога.

Командувач Повітряних сил ВСУ вже подякував пілотам за відмінну бойову роботу на тлі новин про атаку на окупований Севастополь.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО