У Кремлі прокоментували чутки про тяжку хворобу Кадирова

Прессекретар путіна Дмитро Пєсков заявив, що Кремль не має інформації про здоров'я голови Чечні Рамзана Кадирова.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

«Ви знаєте, ми не маємо якоїсь інформації щодо цього. У будь-якому випадку адміністрація президента навряд чи може давати довідки про стан здоров'я, тому тут нема чого вам сказати», – сказав Пєсков.

Нагадаємо, у середині вересня знову почали з'являтися повідомлення про різке погіршення здоров'я Рамзана Кадирова. Опозиційний чеченський Telegram-канал NIYSO написав, що Кадиров впав у кому. Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов підтвердив виданню «Обозреватель», що Кадиров перебуває у «важкому стані».

А у вихідні чеченський опозиціонер і правозахисник Абубакар Янгулбаєв написав, що Кадиров помер. Яких-небудь доказів чи джерел інформації він не повідомив.

Російське видання «Агентство» зауважило, що останнє відео за участю глави Чечні, дату якого можна визначити, було опубліковано 1 вересня. Увечері 17 вересня в каналі Кадирова з'явилося відео з ним, де він закликає «всіх, хто в інтернеті не може відрізнити правду від брехні, прогулятися на свіжому повітрі, упорядкувати думки».

Видання «Верстка», у свою чергу, повідомляє, що з початку вересня літак глави Чечні тричі літав до Москви, і з високою ймовірністю знаходиться там останні три дні.

У березні німецьке видання Bild вже писало про серйозні проблеми зі здоров'ям у Кадирова. За інформацією журналістів, він може мати проблеми з нирками.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО