Обстріли Сумщини: за останню добу зафіксовано понад 100 прильотів по області

Російські окупаційні війська за добу понеділка, 13 листопада, здійснили 16 обстрілів прикордонної території Сумської області. Було зафіксовано понад 100 прильотів.

Про це пресслужба Сумської ОВА повідомляє у Телеграмі.

«Протягом дня росіяни здійснили 16 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 103 вибухи. Обстрілів зазнали Краснопільська, Миропільська, Білопільська, Юнаківська, Великописарівська, Новослобідська, Шалигинська, Середино-Будська громади», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у Великописарівській громаді зафіксовано скидання ВОГів з дрона (2 вибухи) та обстріли з артилерії (8 вибухів), Шалигинську і Миропільську громади ворог острілював з мінометів (4 і 6 вибухів відповідно), Середино-Будську - з мінометів (6 вибухів) та АГС (45 вибухів).

При цьому, у Краснопільській громаді зафіксовано мінометні обстріли (10 вибухів), у Новослобідській - артилерійський (1 вибух) та мінометний (3 вибухи).

На територію Юнаківської громади загарбники скинули 5 мін, зафіксовано й обстріл із САУ (5 вибухів).

Водночас, у Білопільській громаді були обстріли зі ствольної артилерії (12 вибухів).

Нагадаємо, що кількість постраждалих внаслідок російської атаки по центру Херсона зросла до 12 осіб.

Також в неділю ввечері, 12 листопада, в Харкові під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Війська рф завдали ракетних ударів по місту із ЗРК С-300.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО