Українська розвідка атакувала аеродром у Північній Осетії, звідки злітають МіГи – ЗМІ

Атаку дронів на Північну Осетію, що відбулася в ніч на 8 червня, організувало Головне управління розвідки Міноборони України. Ціллю став аеродром.

Про це Українській правді розповів співрозмовник в ГУР МОУ.

За словами співрозмовника видання, це перша атака на аеродром у Моздоку. Відтак зона ураження на території держави-агресора розширюється і мова йде саме про українські засоби.

«Це – планова робота української розвідки та успішне застосування удосконалених вітчизняних засобів», – заявило джерело.

В розвідці також наголосили, що військові об'єкти ворога, які задіяні в геноцидній війні росії проти українців, не повинні бути у безпеці.

Варто зазначити, що російське міністерство оборони заявляло, що нібито у Північній Осетії цієї ночі знищили один дрон. Голова регіону Сергій Мєняйло запевнив, що ліквідували три безпілотники.

До слова, з відкритих джерел відомо, що у Моздоку базується окремий 485-й окремий вертолітний полк росії. Саме звідти злітають літаки МіГ-31К, які є носіями аеробалістичних ракет «Кинджал».

Нагадаємо, загалом у росії заявили про нібито збиття українських 25 безпілотників і знищення катерів у шести областях, а також в окупованому Криму.

Також писали, що нещодавно безпілотник влучив у будівлю адміністрації Грайворонського міського округу в Бєлгородській області рф. Внаслідок удару постраждав чиновник.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО