Росіяни заявили про атаку безпілотників у Ростовській області

У ніч проти суботи, 15 червня, у Ростовській області рф знову працювала протиповітряна оборона через атаку безпілотників. Вибухи було чути в районі Каменська-Шахтинського.

Про це повідомив губернатор Ростовської області Василь Голубєв, а також пишуть Telegram-канали.

«Близько 4-ї ранку в районі Каменська-Шахтинського силами ППО збито кілька БПЛА. Уламки дронів упали на територію проммайданчика. За попередніми даними, у нежитловій будівлі пошкоджено скління, постраждалих немає», – пише Голубєв.

Telegram-канали публікують кадри, на яких можна помітити, як один із безпілотників пролітає нібито над містом Каменськ-Шахтинський.

Зазначимо, у цьому місті знаходиться комбінат «Каменський», який називають одним з найбільших в цьому регіоні рф хімічних підприємств.

На цьому комбінаті, за оприлюдненими раніше в ЗМІ даними ЦРУ ще від 2011 року, було виробництво композитного палива для ракетних двигунів для балістичних ракет на твердому паливі РТ-2, та розміщення випробувальних установок.

Нагадаємо, у ніч проти 14 червня місцеві жителі повідомляли про вибухи в Морозовську Ростовської області.

Після цього начальник ГУР Міноборони України Кирило Буданов розповів, що вночі 14 червня Сили оборони України використали щонайменше 70 безпілотників для удару по російській авіабазі «Морозовськ».

А вночі 13 червня безпілотники атакували Ярославську та Володимирську області рф.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО