Рф заявила про удар по українських літаках та системі Patriot: у Повітряних силах відреагували

Російські війська 3 і 6 липня знищили українські макети техніки замість ЗРК Patriot і літаків.

Про це заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук.

Російські пропагандисти заявили про удар «Іскандерами» по авіабазі в Кривому Розі та атаку по ЗРК Patriot в районі Южного. Командувач Повітряних Сил поянив, що російські війська знищили українські макети замість техніки та літаків.

«Звісно, і ми, і ворог маємо втрати техніки і людей. Але жодна із сторін не говорить про це публічно. Зрозуміло чому! Як виняток, аби пояснити суспільству, що не все так однозначно, демонструю два свіжих ворожих удари «Іскандерами-М», знятих з російських розвідувальних БпЛА. Аеродром Долгінцеве (Кривий Ріг – 3.07) та район «Южноє» (Одещина – 6.07) – особовим складом Повітряних Сил успішно проведено заходи з пасивної оборони», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, командувач Військово-морських сил ЗСУ Олексій Неїжпапа заявив, що в рамках деокупації Криму Сили оборони України повинні будуть знищити Керченський міст, оскільки цей об'єкт все ще використовується росіянами у військових цілях.

Тоді як у ГУР повідомили, що українські морські безпілотники «Magura» змусили флот рф відступити на віддалені бази. Наразі Україна вдосконалюється, щоб подолати будь-яку оборону росіян.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО