У ГУР пообіцяли відповідь на масований удар рф та розповіли про пріоритетні цілі для атак

Сили оборони обов'язково дадуть відповідь на масовану ракетну атаку окупантів по українських містах.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Євгеній Єрін в ефірі телемарафону.

Він зазначив, що сьогоднішня атака є черговим воєнним злочином противника, який «не зупиняється ні перед чим, щоб залякати людей і завдати якнайбільше руйнувань».

«Я можу сказати впевнено лише одне – відповідь буде. Ми будемо робити все можливе і неможливе для того, щоб здобути перемогу над ворогом та знищити всі ворожі об'єкти, які можуть завдавати шкоди населенню нашої країни», – сказав представник ГУР.

Єрін додав, що пріоритетними цілями для удару у відповідь можуть стати всі військові об'єкти та критична інфраструктура, яку ворог використовує для допомоги своєму окупаційному угрупованню.

«Для розвідки завжди пріоритетом є ті об'єкти, які дозволяють ворогові отримувати якусь перевагу, завдавати ураження нашим цивільним об'єктам та взагалі по Україні. Кожен об'єкт – військовий чи критичної інфраструктури, який ворог використовує для цього – є законною ціллю для нас», – підсумував він.

Нагадаємо, сьогодні росіяни завдали масованого ракетного удару по містах України. Ракети летіли на Київ, Дніпро та Кривий Ріг, загинули щонайменше 33 особи.

У Києві під удар потрапила дитяча лікарня «Охматдит», а саме токсикологічний корпус, де діти отримували діаліз. Україна ініціює скликання надзвичайного засідання РБ ООН після сьогоднішньої масованої атаки.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО