Кількість загиблих через удари по Києву зросла до 17 (оновлено)

Внаслідок сьогоднішніх ракетних ударів росії по Києву загинули 16 людей. Крім того, 37 людей постраждали.

Нові дані оприлюднив Офіс генпрокурора та військова адміністрація.

«Станом на 14:00 кількість загиблих внаслідок ворожої атаки по Києву 8 липня становить 16 осіб. Також відомо про 37 постраждалих», – повідомили у прокуратурі.

Зокрема, під час повторної атаки на столицю у Дніпровському районі загинули 7 осіб та 3 отримали поранення внаслідок пошкодження будівлі медичного центру.

Мер Віталій Кличко уточнив, що внаслідок удару по дитячій лікарні «Охматдит» постраждали 16 людей, зокрема семеро дітей. Майже всіх постраждалих госпіталізовано. Двоє людей у лікарні загинули: обоє - дорослі, зокрема, одна лікарка.

Оновлено о 14:55. У військовій адміністрації повідомили, що кількість загиблих збільшилась до 17 осіб, поранених – до 41.

Нагадаємо, російські війська вранці 8 липня завдали масованих ракетних ударів по Києву. У місті пошкоджено офісний центр, лікарню «Охматдит», житлові будинки. Усюди рятувальники розбирають завали.

Крім того, по місту було завдано повторного удару: внаслідок нього уламки впали на медичний центр Isida у Дніпровському районі. Там також є загиблі та поранені.

Під удар потрапили також Дніпро та Кривий Ріг: пошкоджено житлові будинки, СТО, підприємства. Є загиблі та десятки поранених.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО