Війська рф вдарили по двох населених пунктах Донеччини, є загиблий

Протягом четврга, 11 липня, російські війська атакували два населених пункти на Донеччині. Внаслідок обстрілів є загиблий та 17 поранених.

Про це повідомляє ДСНС.

11 липня у другій половині дня окупанти двічі завдали удару по житловому кварталу Мирнограду Покровського району на Донеччині.

Внаслідок обстрілів загинув один 15-ти річний хлопець та, за попередніми даними, поранень зазнали 13 людей, серед них 2 підлітків. Окрім цього, пошкоджено житлові будинки, адмінбудівлі, магазин, автомобілі та господарчі споруди. Також ліквідовано загоряння в 5-ти поверховому житлового будинку.

Атакували також селище Райгородок Краматорського району. Через обстріл зазнали поранень 4 людини та пошкоджено понад 10 будинків. Виникли пожежі двох господарчих споруд й легкового автомобіля. На даний момент, пожежі ліквідовано.

Нагадаємо, нещодавно у ЗСУ назвали ключову ціль ворожої армії на Покровському напрямку Донеччини. Вважається, що ціль росіян на цьому напрямі – вийти на Костянтинівську трасу.

Також у четвер, 11 липня окупанти завдали удару по селищу Білий Колодязь, що у Вовчанській громаді на Харківщині. Внаслідок атаки троє людей загинули, ще вісім дістали поранення.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО