Київ атакують ударні БПЛА, у столиці та області лунають вибухи

У ніч на середу, 31 липня, у Києві було чутно звуки вибухів. Над Київщиною зафіксували ворожі БпЛА, по яких працювали сили ППО.

Про це повідомляють мер Києва Віталій Кличко та місцеві Telegram-канали.

«На місто прориваються кілька БПЛА, з різних напрямків. В Києві чути роботу ППО. Залишайтеся в укриттях!», - написав міський голова.

Як відомо, о 01:48 у Київській міській військовій адміністрації заявили, що існує загроза ударних БпЛА для Києва.

На той час у повітряному просторі України перебували одразу 50 «шахедів». Ворог масово атакує Україну дронами. Зокрема, ворожі БпЛА рухались і до Київської області.

Вже о 02:07 у столиці та околицях пролунали перші вибухи.

О 02:54 військові Повітряних сил ЗСУ повідомили про «Шахед», який рухається на Київ з північного заходу.

О 3:13 пресслужба КМВА повідомила, що на Київщині та на підступах до Києва, продовжують працювати сили ППО по ворожих безпілотниках.

Також повідомляється про рух ворожих БпЛА курсом на Васильків, а до цього поінформували про рух на Ірпінь, Бровари та у бік Борисполя Київської області.

Близько 04:00 моніторингові канали повідомили, що у Києві та передмісті знову гучно. По ворожим «Шахедам» працює ППО.

Мер Кличко заявив, що на столицю прориваються кілька БпЛА з різних напрямків.

Нагадаємо, ввечері, 30 липня, у Києві та низці областей України було оголошено повітряну тривогу через загрозу балістики. Зокрема, в столиці, Білій Церкві та Полтавській області було чутно вибухи.

Також окупаційна армія росії у понеділок, 29 липня, накрила вогнем Торецьк та Гродівку на Донеччині. Серед цивільних є загиблі та поранені.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО