Росіяни скинули вибухівку з дрона на Херсонщині, є поранені

Російський дрон увечері у вівторок, 30 липня, атакував село Ромашкове Херсонської області, внаслідок чого були поранені двоє мирних мешканців.

Про це повідомляє пресслужба Херсонської ОВА.

«Через скидання вибухівки з дрона постраждали двоє людей, які перебували на вулиці. Це – 65-річний чоловік та 47-річна жінка», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у потерпілих контузії, вибухові та черепно-мозкові травми. Зараз вони у лікарні.

Згідно з інформацією місцевої поліції, минулої доби війська країни-агресора обстрілювали правобережжя Херсонської області з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню, авіації та БпЛА.

Від російських атак потерпали Херсон, Садове, Новотягинка, Антонівка, Чорнобаївка, Олександрівка, Комишани, Ромашкове, Новокаїри, Вірівка, Львове, Тягинка, Суханове, Гаврилівка та Одрадокам’янка.

У населених пунктах пошкоджень зазнали 65 об’єктів - два багатоквартирні та 46 приватних будинків, об’єкти критичної інфраструктури, сільськогосподарське підприємство, газопроводи, кіоск, п’ять автомобілів, три гаражі та стільки ж господарських споруд.

Нагадаємо, у понеділок, 29 липня, російські окупаційні війська також скинули із дрона боєприпас на село Ромашкове Білозерської громади Херсонської області. Внаслідок атаки поранення дістали двоє чоловіків.

Окрім цього, атака дронів на Київ уночі 31 липня стала наймасовішою за рік за кількістю застосованих безпілотників.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО