Росіяни атакували з дрона Херсонщину, серед поранених – дитина

У суботу, 3 серпня, у Білозерці на Херсонщині російські військові атакували з безпілотника 12-річну дитину та бригаду швидкої допомоги.

Про це повідомляє очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

«Годину тому у Білозерці окупанти скинули боєприпас з БпЛА на 12-річного хлопчика, який перебував на вулиці. Він дістав вибухову травму та контузію, а також поранення ноги та живота», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що дитину шпиталізували до лікарні у стані середньої тяжкості.

Також під удар ворожого дрона потрапили троє людей в Антонівці. Це - чоловіки 28, 39 та 41 років. В потерпілих вибухові травми та численні поранення.

Коли на місце події прибули медики окупанти знов завдали удару, застосувавши безпілотник. Пошкоджено автомобіль. Лікарська бригада не постраждала.

Нагадаємо, сьогодні, 3 серпня, на Херсонщині під час ранкової атаки ворожого безпілотника в селищі Антонівка постраждали дві жінки. У 50-річної потерпілої - вибухова та черепно-мозкова травми й контузія. 74-річна жінка дістала поранення стегна.

Також відомо, що російські окупаційні війська поранили 12 цивільних та вбили одну жінку на Харківщині за п’ятницю, 2 серпня.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО