Під Херсоном через обстріл ворога вирує масштабна пожежа

Під Херсоном через обстріл російських військ 10 серпня спалахнула масштабна пожежа на ділянках, де ще можуть бути міни.

Про це заявив голова Херсонської МВА Роман Мрочко у Telegram.

За його словами, вогонь спалахнув на великій території, тому оперативно загасити його не вдасться.

«Внаслідок чергового ворожого обстрілу за межами Херсона виникла пожежа. За словами фахівців, палає на великій території, тому оперативно загасити вогонь немає можливості», – йдеться у дописі.

Крім цього, ситуація ускладнюється високою ймовірністю того, що ділянки, де вирує вогонь, можуть бути ще не розміновані.

«Просимо із розумінням поставитися до цієї ситуації і за можливості не перебувати на відкритому просторі. Рятувальники і працівники наших КП роблять усе можливе, щоб швидше ліквідувати наслідки», – наголосив Мрочко.

Відзначимо, минулої доби, 9 серпня, російські військові завдали ударів по 17 населених пунктах Херсонської області. За словами начальника Херсонської обласної військової адміністрації Олександра Прокудіна окупанти поцілили в об'єкти критичної інфраструктури, житлові квартали населених пунктів області, зокрема багатоповерхівку та 23 приватні будинки. Шестеро людей зазнали поранень.

Нагадаємо, сьогодні вранці російські війська завдали ракетного удару по об'єкту критичної інфраструктури в Краматорську, один працівник загинув, кілька людей зазнали поранень.

Також окупанти продовжують завдавати ударів по мирному населенню на Дніпропетровщині. Вчора, 9 серпня, внаслідок влучання дрона постраждали жінка та півторарічна дитина.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО