НАБУ призупинило розслідувати справу в.о міністра агрополітики

Національне антикорупційне бюро призупинило розслідування справи за підозрою тимчасового виконувача обов'язків міністра аграрної політики та продовольства Тараса Висоцького та колишнього заступника міністра економіки Олександра Грибана у зловживаннях.

Таку постанову 10 липня виніс детектив НАБУ, повідомляє «Слово і діло».

Як вказується, 10 липня детектив НАБУ призупинив розслідування справи Висоцького та Грибана. Захисник одного з підозрюваних подав скаргу на цю постанову.

«Скаргу адвоката, подану на постанову про зупинення досудового розслідування у кримінальному провадженні, – залишити без задоволення», – йдеться в рішенні.

Як відомо, суд застосував до Висоцького запобіжний захід у вигляді застави з обов'язками, а саме: прибувати на першу вимогу; не відлучатись за межі України без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватися від спілкування з низкою осіб та здати на зберігання закордонні паспорти.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру першому заступнику міністра агрополітики Тарасу Висоцькому і ексзаступнику міністра економіки Олександру Грибану. Висоцького підозрюють у причетності до зловживань на двох закупівлях макаронів у вигляді гуманітарної допомоги, які завдали 62,5 млн грн збитків. Грибану інкримінують лише один епізод – на 33,7 млн грн збитків.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО