Гарріс випереджає Трампа майже у всіх ключових штатах – опитування

Кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс випереджає свого опонента від республіканців Дональда Трампа у п'яти із семи ключових штатів.

Про це повідомляє The Hill, посилаючись на опитування Cook Political Report Swing State Project.

Опитування, проведене організацією, показало, що Гарріс має перевагу над Трампом у штатах Аризона, Мічиган, Північна Кароліна, Пенсільванія та Вісконсін. При цьому у Джорджії кандидати мають однаковий рівень підтримки.

Єдиний штат, де зберігається перевага Трампа, – Невада. Проте Гарріс скоротила своє відставання там на 6 пунктів з моменту останнього опитування у травні.

Зазначається, що ще в травні Трамп випереджав ймовірного суперника від демократів Джо Байдена майже у всіх ключових штатах.

«Перевага Гарріс стає ще більшою, якщо включити в опитування кандидатів від третіх сторін – насамперед Роберта Ф. Кеннеді-молодшого, – включаючи 4-очковий відрив в Аризоні та 5-очковий відрив у Пенсільванії та Вісконсіні. Вона має загальну перевагу в 2 пункти у семи штатах, якщо до опитування включено інших кандидатів», – зазначено в публікації.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Камала Гарріс випереджає Дональда Трампа на 5 пунктів у загальнонаціональному опитуванні.

Раніше президент Джо Байден поділився своїми сумнівами про те, що у разі поразки Дональда Трампа на виборах вдасться мирно передати владу.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО