У Тель-Авіві чоловік підірвався в автомобілі, правоохоронці розглядають версію теракту

В Тель-Авіві вибухнув автомобіль, загинув чоловік, якого підозрюють у тероризмі, постраждав також перехожий на електросамокаті. Поліція розслідує інцидент.

Про це повідомляє Jerusalem Post.

Відомо, що вчора близько 20:00 до центру екстреної допомоги надійшло десятки повідомлень про гучний вибух і частини тіл, розкидані на вулиці.

Внаслідок вибуху автомобіля в Тель-Авіві загинув чоловік. Командувач центральним округом Перес Амер зазначив, що ймовірно, це був терорист.

«Ми знаємо, що це не безневинний цивільний, а хтось, хто перевозив вибуховий пристрій. Це може бути злочинний чи терористичний акт», – сказав він.

За інформацією газети Haaretz, чоловіку, який загинув, близько 50 років. Внаслідок вибуху є також один постраждалий, який у той момент проїжджав на скутері повз місце події. Чоловік отримав поранення середнього ступеня важкості.

Нагадаємо, 2 серпня у столиці Сомалі терорист підірвав себе на пляжі, де було багато людей. Щонайменше 32 особи загинули. За даними місцевих ЗМІ, напад скоїли бойовики «Аш-Шабаб», які контролюють значну частину південної та центральної частини Сомалі.

Тоді як 17 серпня повідомляли, що у північно-центральній частині Нігерії озброєні люди викрали щонайменше 20 студентів-медиків, які прямували на конференцію.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО