Армія рф обстріляла Херсон та передмістя, є загибла

Військові армії рф обстріляли Херсон та передмістя. Внаслідок атаки загинула 62-річна жінка, поранення отримав також 63-річний чоловік.

Про це пише Херсонська обласна прокуратура у Telegram.

Відомо, що 24 серпня близько 02:50 російські військові здійснили мінометний обстріл Херсона. Травми, несумісні із життям, отримала 62-річна жінка, яка перебувала вдома. Також ворог атакував Антонівку, травмовано 63-річного місцевого жителя.

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілів. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаї війни, поєднаного з умисним убивством.

При цьому начальник Херсонської МВА Роман Мрочко зазначив, що в Херсоні до медиків сьогодні звернувся 27-річний чоловік, який постраждав під час обстрілу міста 23 серпня. Постраждалий отримав мінно-вибухову травму, контузію та уламкові поранення.

Нагадаємо, уночі 24 серпня 2024 року російські дальні бомбардувальники Ту-22М3 атакували південь України, випустивши в район острова Зміїний чотири крилаті ракети Х-22. Також ворог завдав удару корегованими авіабомбами по Херсонщині.

Станом на 20 серпня повідомляли, що з початку повномасштабного вторгнення російська армія випустила по території України 9627 ракет різних типів.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО