Обстріл Харківщини: в ОВА повідомили про загиблих внаслідок удару рф

Внаслідок російського удару по с. Черкаська Лозова на околицях Харкова відомо про щонайменше двох загиблих мирних мешканців. При цьому, від вибуху у Куп'янську загинув 36-річний чоловік, ще один місцевий мешканець зазнав поранень.

Про це повідомляє пресслужба Харківської ОВА.

«На жаль, внаслідок російського терору у Черкаській Лозовій загинула жінка, дані встановлюються», - йдеться у повідомленні керівника ОВА Олега Синєгубова.

Згодом на сторінці у Telegram він написав, що вже відомо про двох загиблиї цивільних внаслідок удару по околицях Харкова.

При цьому, російській військові обстріляли місто Куп'янськ на Харківщині.

«Російські загарбники продовжують терор цивільного населення Харківщини. Окупанти обстріляли Куп’янськ. В результаті удару дістав поранення місцевий мешканець, ще один 36-річний чоловік загинув», - йдеться у повідомленні ОВА.

Також зазначається, що внаслідок удару по селу Кам’яна Яруга Чугуївського району поранень зазнали двоє місцевих мешканок.

Постраждалих із уламковими пораненнями ушпиталили, на місцях подій працюють усі профільні служби.

Нагадаємо, що російські окупанти у суботу, 31 серпня, завдали удару по цивільній інфраструктурі у Харківській області, кількість постраждалих становить вісім мешканців.

Як відомо, країна-агресор вкотре атакувала житлові будинки на Донеччині. Внаслідок російського обстрілу Часового Яру в суботу, 31 серпня, загинули щонайменше п'ятеро цивільних.

30 серпня росіяни вдарили по Харкову авіабомбами, одна з них впала на багатоповерхівку в Індустріальному районі. Крім того, прильоти були зафіксовані ще на чотирьох локаціях. Станом на ранок 31 серпня стало відомо, що кількість постраждалих у Харкові становить 97 людей. У місті оголосили траур за загиблими внаслідок масштабного удару.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО